Deestone gyár történet

A Deestone gumigyár 1977-ben alapult Tájföldön, azon felismerés hatására, hogy a tájföldi piac teljesen monopolista jellegű, egy-két külföldi gumigyár uralmával. A cég kezdetben hazai piacra termelt, az alábbi célkitűzéssel: „magas minőségű termékeket gyártani, méltányos áron, amelyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és minőségnek.”

A cég 1994 óta gyárt kerékpár külsőket és belsőket. 1995-ben a Deestone kiérdemli, hogy bekerüljön a „Tájföld 100 Legjobb Terméke” díjjal kitüntetettek közé. 1999-ben megkapják az ISO 9002:1994 tanúsítványt, majd az évek során minden termékük kiérdemli az európai és egyéb minőségi normáknak való megfelelőségi tanúsítványt.

A Deestone kínálatában szinte minden járműre akad gumiabroncs, legyen az teherautó, munkagép, busz, gokart, motorkerékpár, vagy kerékpár. Utóbbira minden átmérőben és szélességben kínálnak köpenyeket. Gyermekkerékpárokra, mtb és országúti kerékpárokra, vagy klasszikus régi típusú bringákra is, sőt trendi, színes fixi-gumik is megtalálhatóak a kínálatban.