Electra gyár történet

Gondolj úgy az Electra bringáira, mint a felfedezést ösztönző járművekre. Ha hagyod nekik, olyan helyekre csábítanak el, amelyeket egyébként nincsenek is a megszokott útvonaladon. Még ha csak épp annyira is mégy ki tekerni, hogy átbringázz egy barátodhoz, vagy beugorj a sarki kávézóba egy eszpresszóra, ezek a kerékpárok emlékezetes pillanatokkal töltik meg az eseményt, mert a képzeleted, stílusod, és kalandvágyad kiteljesítésére tervezték őket.

Az Electra eszméi arról szólnak, hogy nyugodt körülmények között, kényelemben, és stílusosan utazhass egy jó minőségű, könnyen sikló bringával, legyen szó akár egy lazulós délutáni tekergésről, vagy a reggeli, felfrissítő munkába pedálozásról. Alacsonyabb üléspozíció előrébb helyezett hajtással, és egyenesebb testtartás a kerékpáron, így bármikor leteheted a lábad, és a közlekedést is átlátod anélkül, hogy felfelé kellene nézned

Az Electra bringái több modellben elérhetőek, külső vagy agyváltóval, rengeteg színben és mintával.

Az Electra Way to Roll kampánya egy mozgalom, amely azon egyéneket dicsőíti, akik a világ bármely pontján tesznek valamit azért, hogy a Föld egy jobb hely legyen, a környezet védelme, szociális segítség, oktatás vagy művészi önkifejezés útján keresztül.