Funn gyár történet

„Üdvözlünk a Funn őrült világában!”

A Funn egy mtb és dirt alkatrészeket gyártó márka azoknak a bringásoknak, akik nem riadnak vissza pár horzsolástól és zúzódástól mindaddig, míg a bringájuk bármit átvészel, amit művelnek. Az 1998 óta létező cég kínálatában downhill, freeride, bmx és dirt jump alkatrészek sorakoznak. A márka célja innovatív alkatrészeket adni, bringásoktól bringásoknak. Olyan megfizethető alkatrészeket, amelyek még örömtelibbé teszik azt az élményt, amikor a kedvenc ösvényeden csapatsz.

Nem lehet kérdéses, hogy a hegyikerékpározás képes egy igazi ideg-teszt lenni, és ahhoz, hogy a bringás kontroll alatt tartsa a gépét, vitathatatlan, hogy egy jó kerékpár is szükséges. Minőség, alkatrésztől alkatrészig- kormány, stucni, hajtás, pedálok, kerékszett, nyeregcső és nyereg, egyikük sem elhanyagolható, és a Funn-nál mindez meg is található.

A márka több élvonalbeli versenycsapatot is támogat, többek közt XC csapatokat, de például a Trek World Racing csapat karbonvázas DH gépein is Funn cuccok gondoskodnak a kiszámítható teljesítményről.