Lizard Skins gyár történet

A Lizard Skins cég kezdete 1993-ból, ahogy az alapítók emlékeznek rá: „Nagyon kicsik voltunk. Amikor elkezdtük, az egész bizniszt le tudtuk volna kezelni egy íróasztalon. Az első hirdetésünk a Mountain Bike Action magazin 12. oldalán volt. Rohannunk kellett a FedEx-hez, hogy időben ki legyen küldve a hirdetés, és kicsi híján lemaradtunk a határidőről. Egyszer csak elkezdtek hívásokkal bombázni minket a hirdetésről, még az előtt, hogy fel tudtunk volna rá készülni. Ha azt a határidőt lekéssük, a Lizard Skins sosem indul el.”

A cég, ami egy kis asztalról indult, ma már saját gyártósorral rendelkezik, a világ 70 országában van jelen termékeivel, és élsportolókat támogat, mint Steve Peat, Bubba Harris és Aaron Chase.

A Lizard Skins bringás cuccok sokaságát kínálja. Legismertebb termékei a láncvilla, valamint teleszkópvédők és a markolatok. Mindent kínálnak, ami ahhoz kell, hogy a legtöbbet hozd ki a gépedből. A Lizard Skins küldetése, hogy termékeivel megvédje a kerékpárt és a kerékpárost a sérülésektől, miközben élvezetesebbé teszik a menetet.